• Το Γνωρίζατε;
  • Ο βασιλιάς των Βουλγάρων Κρούμος έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α', όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.

  • Τελευταία νέα

“Έφυγε” ο βουλευτής Άγγελος Τζέκης


Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Άγγελος Τζέκης. Βαθιά θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό του, εκφράζει η ΚΕ του ΚΚΕ
Απεβίωσε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής ο 60χρονος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄περιφέρεια Θεσσαλονίκης Άγγελος Τζέκης.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζεται βαθιά θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του βουλευτή και απευθύνονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση ο "σύντροφος Άγγελος Τζέκης έγινε μέλος του Κόμματος το 1982, ήταν πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στην ΚΥΔΕΠ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες θέσεις. Το 2000 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης.

Ως στέλεχος και ως βουλευτής του ΚΚΕ δούλεψε ακούραστα για την ισχυροποίηση του κόμματος, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, του λαού της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Τίμησε τον τίτλο του κομμουνιστή βουλευτή με σεμνότητα, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια. Βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες, στα προβλήματα και στις αγωνίες των λαϊκών στρωμάτων, σε ολόκληρη τη Μακεδονία και όπου αλλού χρειάστηκε".

Σύσσωμη η Βουλή αποχαιρέτισε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί τον βουλευτή του ΚΚΕ Άγγελο Τζέκη που έφυγε ξαφνικά χθες βράδυ από τη ζωή.

Το Προεδρείο του σώματος και όλες οι πτέρυγες κατέθεσαν την βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Άγγελου Τζέκη, μίλησαν για την προσωπικότητα και τους αγώνες του εκλιπόντος και απηύθυναν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την πολιτική του οικογένεια, το ΚΚΕ και στην εκλογική του περιφέρεια, την Β΄Θεσσαλονίκης.

Την είδηση του θανάτου του Άγγελου Τζέκη ανακοίνωσε συντετριμμένη η Β΄αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση που κάλεσε την Εθνική Αντιπροσωπεία σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βουλευτή, λέγοντας πως η Βουλή και η ελληνική κοινωνία είναι από σήμερα φτωχότερη.

"Χάσαμε έναν λαμπρό κομμουνιστή, έναν λαϊκό αγωνιστή που πάλευε για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής που χαρακτήρισε τον Άγγελο Τζέκη "συνεπή πρωτοπόρο, μαχητή με ανιδιοτέλεια, που υπερασπίστηκε με συνέπεια και με πολιτικό θάρρος τις ιδέες του μαρξισμού λενινισμού". Έβαζε πάνω από όλα τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ για τον εκλιπόντα επισημαίνοντας ότι "ο Άγγελος Τζέκης μπορεί να ήταν μαχητικός και αδιάλλακτος στα πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα, αλλά νυχοπερπατούσε για να μην βλάψει κανέναν".

"Ο Άγγελος Τζέκης ήταν συνεπής αγωνιστής και εξαίρετος άνθρωπος", ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, αναγνωρίζοντας ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ είχε έναν τρόπο να περιγράφει το πρόβλημα του κάθε πολίτη με έναν τρόπο όχι δραματικό αλλά πραγματικό.

Τη βαθύτατη θλίψη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Παπουτσής. "Τον γνωρίσαμε από τη μεγάλη του δράση. Προσέφερε στους λαϊκούς αγώνες με πανάξιο τρόπο", δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

"Εμβρόντητοι για το ξαφνικό και συντετριμμένοι για το ξαφνικό γεγονός καταθέτουμε τα συλλυπητήρια μας στη μνήμη του Άγγελου Τζέκη", δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

"Υπήρξε δύσκολος ιδεολογικός αντίπαλος", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης που ευχήθηκε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

"Η οδύνη ολόκληρης της Βουλής επιβεβαιώνει μια ακράδαντη αλήθεια. Ο ξαφνικός χαμός του Άγγελου Τζέκη είναι σημαντική απώλεια για την ελληνική Βουλή και την ελληνική κοινωνία", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Προβολές: 251  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Πίσω ]


  • Συνταγές

Δημοσίευση Δίαιτα: Τα έξι λάθη που δεν πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά


Οι διάφορες δίαιτες εστιάζουν συνήθως στον περιορισμό των θερμίδων και την αποφυγή συγκεκριμένων τροφών που δεν βοηθούν στο να χάσουμε κιλά και βάρος. Πολλές φορές όμως οι δίαιτες ξεχνούν να σημειώνουν ορισμένα πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση ή επιτάχυνση του μεταβολισμού μας. Ιδού τα συνηθήστερα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλά.

Δεν τρώτε αρκετά γαλακτοκομικά
Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη διατήρησ ...

Προβολές: 18197  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!


Η δίαιτα της NASA είναι ουσιαστικά μια χημική δίαιτα. Λέγεται έτσι γιατί δίνει απώλεια βάρους μεγαλύτερη των 4 κιλών κάθε βδομάδα. Ουσιαστικά με τη δίαιτα αυτή χάνεις κιλά, γιατί υποβάλλεις τον οργανισμό σου σε χημικά σοκ. Εκεί που είχες συνηθίσει τα τηγανητά και τα ροφήματα με πολλές θερμίδες, τα χάνεις και έτσι επέρχεται το σοκ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις, να επιταχύνεται ο μεταβολισμός και τέλος η απώλεια κιλών.

Αν ακολουθήσετε ...

Προβολές: 15631  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Οι δέκα τροφές για μείωση βάρους και καύση λίπους


Μήλα
Τα μήλα είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα και μάλιστα που πρέπει να τρώτε καθημερινά. Κι αυτό γιατί κάθε μήλο περιέχει 5 γραμμάρια ινών, αλλά και πηκτίνη η οποία είναι ένα φυσικό στοιχείο καύσης λίπους. Τα μήλα δεν έχουν πολύ ζάχαρη ή θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό σνακ για ισορροπημένη διατροφή για καύσεις και απώλεια βάρους.

Γιαούρτι
Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το γιαούρτι είναι το τέλειο σνακ για οποιαδήπο ...

Προβολές: 15481  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Συμφωνία αμέσως αλλιώς... GAME OVER


Τον κώδωνα του κινδύνου στη νέα κυβέρνηση κρούει το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, καλώντας την να λάβει τις αποφάσεις της «το ταχύτερο δυνατό».

«Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα και η απόπειρα της κυβέρνησης της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές τον Οκτώβρι ...

Προβολές: 20794  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Ριψοκίνδυνη στρατηγική στην τελική ευθεία προς τις κάλπες


Πυκνή, πλήρης γεγονότων, η μικρή προεκλογική περίοδος εισέρχεται στην τελική της φάση, όπως ακριβώς ξεκίνησε: με την οικονομία στο κέντρο της αντιπαράθεσης των κομμάτων σε ένα περιβάλλον φόβων και ανησυχιών για την επόμενη μέρα. Οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονται από την αρχή της προεκλογικής περιόδου από δυσμενείς ειδήσεις, πληροφορίες και φήμες για την εξέλιξη της οικονομίας, για τους κινδύνους και τις απειλές που την καταδιώκουν, για τις καταθέσ ...

Προβολές: 17480  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Καθολικές Ανακοινώσεις

Δημοσίευση κάντο γνωστό!!!


Μια νέα ενότητα προστέθηκε στην Αρχική σελίδα και την αρχική σελίδα του Forum. Ο τίτλος της "Αυτό το ήξερες;" βοηθείστε όλοι να την εμπλουτίσουμε με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο.

Αν η καταχώρηση που θα κάνετε είναι σύν ...

Προβολές: 10785  •  Σχόλια: 0  •  Δημιουργία απάντησης [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Ποιος είναι online;
  • Συνολικά υπάρχουν 16 μέλη σε σύνδεση: 0 εγγεγραμμένα, 0 με απόκρυψη και 16 επισκέπτες (με βάση τα μέλη που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά)
    Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1204 την Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:16





  • Ρολόι

  • Board online Time
  • Online since: Σάβ 27. Ιουν 2009 for 17 Years 1 Month and 15 Days


  • Αναζήτηση

  • Κορυφαίος Συντάκτης

  • Νεότερα μέλη

  •  Η Ομάδα μας

  •  Γενέθλια

  • Στυλ Ιστοσελίδας


  • Ο Σύνδεσμος μας
  • Μη διστάσετε να συνδεθείτε με www.pontiki.gr . Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο HTML:

    HTML:


    BBCode:


  • Ποιος ήταν εδώ;
  • Συνολικά υπήρχαν 1372 χρήστες συνδεμένοιLFWWH_STATS_SEPARATOR 0 εγγεγραμμένοι, 0 με απόκρυψη, 4 bots και 1368 επισκέπτες (με βάση τους ενεργούς χρήστες τις τελευταίες 24 ώρες)
    Περισσότεροι χρήστες σε σύνδεση 22923 μεταξύ Παρ. 7 Αύγ. 2026 και Σάβ. 8 Αύγ. 2026


  • Όνομα μέλους:


    Κωδικός:


    Θυμήσου με

    Εγγραφή!


  • Ημερολόγιο
  • Αυγ. 2026
    Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
    1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31

  • Φίλοι
  • Συνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Συνδεμένους

    Αποσυνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Αποσυνδεμένους

  • Η ομάδα

  • Τυχαίο Μέλος

  • Σύνδεση:Δευ 13 Ιούλ 2009, 23:34
    Αναρτήσεις:0

  • Δημοσκόπιση
  • Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;

    Είναι Πολύ καλή

    87%
    Είναι Καλή

    7%
    Είναι Μέτρια

    7%
    Ειναι Κακή

    Δεν υπάρχουν ψήφοι
    Είναι Χάλια

    Δεν υπάρχουν ψήφοι

    Σύνολο ψήφων : 15

    Προβολή θέματος


  • Στατιστικά
  • Σύνολα
    Συνολικές δημοσιεύσεις 7031
    Σύνολο θεμάτων 6813
    Σύνολο Ανακοινώσεων: 1
    Σύνολο Σημειώσεων: 33
    Σύνολο Συνημμένα: 3

    Θέματα ανά ημέρα: 1
    Δημοσιεύσεις ανά ημέρα: 1
    Χρήστες ανά ημέρα: 0
    Θέματα ανά χρήστη: 6
    Δημοσιεύσεις ανά χρήστη: 7
    Δημοσιεύσεις ανά θέμα: 1

    Σύνολο μελών 1075
    Το νεότερο μέλος μας EYTYXIA

  • Τελευταία bots
  • Bing [Bot]
    Τρί 11 Αύγ 2026, 13:27