• Το Γνωρίζατε;
  • Οι Μεσσήνιοι, όταν καινε τα δάκτυλα τους (από κάρβουνα ή αναπτήρα), το ακουμπούν στον λοβό του αυτιού τους αμέσως. Και παραδόξως πετυχαίνουν τον περιορισμό του πόνου!

  • Τελευταία νέα

Τι κρύβει η επίθεση στον Λ. Λαυρεντιάδη


Το παρασκήνιο της συγκεκριμένης υπόθεσης φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κατά φαινόμενα το σκέλος της υπεξαίρεσης των €51 εκατ. θα καταπέσει καθώς ήδη αποκαλύφθηκε ότι δεν αφορά περιουσία της τράπεζας και τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για γνωστή υπέρβαση των δεικτών λόγω υπερβάλλουσας χρηματοδότησης συγκεκριμένων εταιριών, του ομίλου Π. Κυριακίδη κυρίως.

Οι συνθήκες αυξημένης εποπτείας που έχει επιβάλλει η ΕΕ στο ελληνικό τραπεζικό είχαν αναγκάσει την Τρ. Ελλάδος να έχει καιρό τώρα σαφή εικόνα αλλά το πρόβλημα είχε θεωρηθεί σημαντικό μεν αλλά όχι κρίσιμο δε. Υπηρεσιακοί παράγοντες επισημαίνουν ότι υπάρχει ενημέρωση για εξαγορά της Proton Bank από fund του οποίου ηγείται πρώην επικεφαλής ελληνικής τράπεζας, αν και στην αγορά είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για εξαγορά/διάσωση από την Attica Bank και εσχάτως για deal με τη Millennium Bank.

Από την πλευρά Λαυρεντιάδη επισημαίνεται πως η υπόθεση είναι απλή και σύντομα θα διαφανεί η αλήθεια.

Η εφημερίδα αν και αφιερώνει εκτενές ρεπορτάζ στο θέμα δεν ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι ο Λ. Λαυρεντιάδης κατέχει το 10% της μητρικής εταιρίας Χ.Κ Τεγόπουλος το οποίο έχει μεταβιβάσει στον κουμπάρο και φίλο του Π. Κυριακίδη. Μάλιστα η διοίκηση της εφημερίδας είχε δηλώσει ενοχλημένη από την απόκτηση του πακέτου από τον επιχειρηματία και απέλυσε τον τότε διευθυντή της εφημερίδας ο οποίος κινείται στο περιβάλλον του Λ. Λαυρεντιάδη.

Παράγοντες της αγοράς και πολιτικοί αναλυτές βλέπουν πίσω από την υπόθεση Λαυρεντιάδη την επιθετική κίνηση της παλαιάς φρουράς επιχειρηματιών για επανάκαμψή τους στα δρώμενα και εκθρόνιση της νέας.

Οι επιχειρηματίες όπως ο Λ. Λαυρεντιάδης αν και κινήθηκαν έξυπνα και γρήγορα εν τούτοις δεν απέκτησαν ισχυρά πολιτικά ερείσματα παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς η ταχεία ανέλιξη τους προκάλεσε ανησυχία και ερωτηματικά.

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως η γενιά επιχειρηματιών που ξεκίνησε λίγο πριν και εδραιώθηκε μετά τη μεταπολίτευση είχε παραδώσει τα σκήπτρα τελικά ετοιμάζεται να επανέλθει στο προσκήνιο των εξελίξεων διεκδικώντας ρόλο και μερίδιο στη νομή της πίτας.

Η ευθεία επίθεση της «Ελευθεροτυπίας» στο πρόσωπο του Λ. Λαυρεντιάδη φαίνεται ότι κρύβει κάποιο άλλο σχέδιο και μάλλον έχει πολλαπλούς αποδέκτες.

Σε αυτό το σημείο επισημαίνουμε τα έντονα ταμειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εφημερίδα τα οποία είχαν οδηγήσει και σε ευθεία επίθεση στον Μ. Σάλλα στις αρχές του καλοκαιριού, μέσω σχολίου της εκδότριας Μ. Τεγοπούλου. Το θέμα εκείνο δεν έλαβε όμως συνέχεια.

Εκτός λοιπόν από τις δαιδαλώδεις διαδρομές του χρήματος που περιγράφει στο άρθρο της η Ελευθεροτυπία ίσως υπάρχουν και πολύπλοκες διαδρομές επιχειρηματικών συμφερόντων, καθώς ο Λ. Λαυρεντιάδης σε προσωπική του ανακοίνωση αναφέρει ότι κάποιοι προσπαθούν με αυτή την επίθεση να ελέγξουν τις εξελίξεις στις τράπεζες...»

Δεν είναι τυχαίο ότι η εφημερίδα στο άρθρο παραθέτει φωτογραφία από δείπνο του Λ. Κύρκου όπου ο Λ. Λαυρεντιάδης συνομιλεί με στελέχη της Αριστεράς, ενώ ο Θ. Πάγκαλος χαιρετά τον τιμώμενο...

Αν και η εφημερίδα στέκεται στην υπόθεση με ιδιαίτερη έμφαση και την χαρακτηρίζει κορυφή του παγόβουνου, ίσως τελικά η υπόθεση της αντιπαράθεσης αυτής να είναι η αρχή μιας γενικευμένης επιχειρηματικής κόντρας με φόντο την αναδιανομή της πίτας στα media και την οικονομία.

Προβολές: 263  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Πίσω ]


  • Συνταγές

Δημοσίευση Δίαιτα: Τα έξι λάθη που δεν πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά


Οι διάφορες δίαιτες εστιάζουν συνήθως στον περιορισμό των θερμίδων και την αποφυγή συγκεκριμένων τροφών που δεν βοηθούν στο να χάσουμε κιλά και βάρος. Πολλές φορές όμως οι δίαιτες ξεχνούν να σημειώνουν ορισμένα πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση ή επιτάχυνση του μεταβολισμού μας. Ιδού τα συνηθήστερα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλά.

Δεν τρώτε αρκετά γαλακτοκομικά
Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη διατήρησ ...

Προβολές: 18204  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!


Η δίαιτα της NASA είναι ουσιαστικά μια χημική δίαιτα. Λέγεται έτσι γιατί δίνει απώλεια βάρους μεγαλύτερη των 4 κιλών κάθε βδομάδα. Ουσιαστικά με τη δίαιτα αυτή χάνεις κιλά, γιατί υποβάλλεις τον οργανισμό σου σε χημικά σοκ. Εκεί που είχες συνηθίσει τα τηγανητά και τα ροφήματα με πολλές θερμίδες, τα χάνεις και έτσι επέρχεται το σοκ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις, να επιταχύνεται ο μεταβολισμός και τέλος η απώλεια κιλών.

Αν ακολουθήσετε ...

Προβολές: 15636  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Οι δέκα τροφές για μείωση βάρους και καύση λίπους


Μήλα
Τα μήλα είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα και μάλιστα που πρέπει να τρώτε καθημερινά. Κι αυτό γιατί κάθε μήλο περιέχει 5 γραμμάρια ινών, αλλά και πηκτίνη η οποία είναι ένα φυσικό στοιχείο καύσης λίπους. Τα μήλα δεν έχουν πολύ ζάχαρη ή θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό σνακ για ισορροπημένη διατροφή για καύσεις και απώλεια βάρους.

Γιαούρτι
Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το γιαούρτι είναι το τέλειο σνακ για οποιαδήπο ...

Προβολές: 15487  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Συμφωνία αμέσως αλλιώς... GAME OVER


Τον κώδωνα του κινδύνου στη νέα κυβέρνηση κρούει το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, καλώντας την να λάβει τις αποφάσεις της «το ταχύτερο δυνατό».

«Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα και η απόπειρα της κυβέρνησης της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές τον Οκτώβρι ...

Προβολές: 20826  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Ριψοκίνδυνη στρατηγική στην τελική ευθεία προς τις κάλπες


Πυκνή, πλήρης γεγονότων, η μικρή προεκλογική περίοδος εισέρχεται στην τελική της φάση, όπως ακριβώς ξεκίνησε: με την οικονομία στο κέντρο της αντιπαράθεσης των κομμάτων σε ένα περιβάλλον φόβων και ανησυχιών για την επόμενη μέρα. Οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονται από την αρχή της προεκλογικής περιόδου από δυσμενείς ειδήσεις, πληροφορίες και φήμες για την εξέλιξη της οικονομίας, για τους κινδύνους και τις απειλές που την καταδιώκουν, για τις καταθέσ ...

Προβολές: 17508  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Καθολικές Ανακοινώσεις

Δημοσίευση κάντο γνωστό!!!


Μια νέα ενότητα προστέθηκε στην Αρχική σελίδα και την αρχική σελίδα του Forum. Ο τίτλος της "Αυτό το ήξερες;" βοηθείστε όλοι να την εμπλουτίσουμε με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο.

Αν η καταχώρηση που θα κάνετε είναι σύν ...

Προβολές: 10790  •  Σχόλια: 0  •  Δημιουργία απάντησης [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Ποιος είναι online;
  • Συνολικά υπάρχουν 19 μέλη σε σύνδεση: 0 εγγεγραμμένα, 0 με απόκρυψη και 19 επισκέπτες (με βάση τα μέλη που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά)
    Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1204 την Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:16





  • Ρολόι

  • Board online Time
  • Online since: Σάβ 27. Ιουν 2009 for 17 Years 1 Month and 16 Days


  • Αναζήτηση

  • Κορυφαίος Συντάκτης

  • Νεότερα μέλη

  •  Η Ομάδα μας

  •  Γενέθλια

  • Στυλ Ιστοσελίδας


  • Ο Σύνδεσμος μας
  • Μη διστάσετε να συνδεθείτε με www.pontiki.gr . Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο HTML:

    HTML:


    BBCode:


  • Ποιος ήταν εδώ;
  • Συνολικά υπήρχαν 1330 χρήστες συνδεμένοιLFWWH_STATS_SEPARATOR 0 εγγεγραμμένοι, 1 με απόκρυψη, 4 bots και 1325 επισκέπτες (με βάση τους ενεργούς χρήστες τις τελευταίες 24 ώρες)
    Περισσότεροι χρήστες σε σύνδεση 22923 μεταξύ Παρ. 7 Αύγ. 2026 και Σάβ. 8 Αύγ. 2026


  • Όνομα μέλους:


    Κωδικός:


    Θυμήσου με

    Εγγραφή!


  • Ημερολόγιο
  • Αυγ. 2026
    Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
    1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31

  • Φίλοι
  • Συνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Συνδεμένους

    Αποσυνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Αποσυνδεμένους

  • Η ομάδα

  • Τυχαίο Μέλος

  • Σύνδεση:Τρί 14 Ιούλ 2009, 13:23
    Αναρτήσεις:0

  • Δημοσκόπιση
  • Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;

    Είναι Πολύ καλή

    87%
    Είναι Καλή

    7%
    Είναι Μέτρια

    7%
    Ειναι Κακή

    Δεν υπάρχουν ψήφοι
    Είναι Χάλια

    Δεν υπάρχουν ψήφοι

    Σύνολο ψήφων : 15

    Προβολή θέματος


  • Στατιστικά
  • Σύνολα
    Συνολικές δημοσιεύσεις 7031
    Σύνολο θεμάτων 6813
    Σύνολο Ανακοινώσεων: 1
    Σύνολο Σημειώσεων: 33
    Σύνολο Συνημμένα: 3

    Θέματα ανά ημέρα: 1
    Δημοσιεύσεις ανά ημέρα: 1
    Χρήστες ανά ημέρα: 0
    Θέματα ανά χρήστη: 6
    Δημοσιεύσεις ανά χρήστη: 7
    Δημοσιεύσεις ανά θέμα: 1

    Σύνολο μελών 1075
    Το νεότερο μέλος μας EYTYXIA

  • Τελευταία bots
  • Bing [Bot]
    Τετ 12 Αύγ 2026, 06:17