• Το Γνωρίζατε;
  • Οι Μεσσήνιοι, όταν καινε τα δάκτυλα τους (από κάρβουνα ή αναπτήρα), το ακουμπούν στον λοβό του αυτιού τους αμέσως. Και παραδόξως πετυχαίνουν τον περιορισμό του πόνου!

  • Τελευταία νέα

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το πιστ. γεννήσεως του Μπάρακ Ομπάμα


Εικόνα
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε σήμερα με τη λέξη "ανοησίες" τη διαμάχη για το αν έχει γεννηθεί σε αμερικανικό έδαφος ή όχι, λίγη ώρα αφού ο Λευκός Οίκος έδωσε στην δημοσιότητα το πλήρες πιστοποιητικό γεννήσεώς του, το οποίο αποδεικνύει ότι έχει γεννηθεί στη Χαβάη και άρα έχει το δικαίωμα να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.

"Δεν έχουμε χρόνο γι' αυτού του είδους τις ανοησίες. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι είναι δυνατό, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά", και όχι σε αυτή την αντιπαράθεση, δήλωσε ο Ομπάμα σε ομιλία του από το Λευκό Οίκο.

Λίγο νωρίτερα σήμερα η αμερικανική προεδρία έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το πλήρες πιστοποιητικό γεννήσεως του Ομπάμα.

Στο έγγραφο, από το οποίο δημοσιοποιήθηκε μία θεωρημένη φωτοτυπία, αναφέρει τη γέννηση του Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα στη Χονολουλού στο νησί Οάχου, στην πολιτεία της Χαβάης στις 4 Αυγούστου 1961 στις 19:24.

Μία σύντομη εκδοχή του πιστοποιητικού είχε ήδη δημοσιοποιηθεί στο Διαδίκτυο από την ομάδα του Ομπάμα στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007-2008, την ώρα που μία μερίδα των αντιπάλων του εξέφραζε τις αμφιβολίες της για αν έχει γεννηθεί σε αμερικανικό έδαφος και άρα για το αν μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτή η διαμάχη αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως επειδή ο αμερικανός μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και σκέφτεται να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012 με τους Ρεπουμπλικάνους, αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο Ομπάμα έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ.

Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του εκτιμά ότι η συζήτηση αυτή έχει στόχο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από σημαντικά θέματα, όπως ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός, και ελπίζει να θέσει ένα τέλος σε αυτήν δίνοντας στη δημοσιότητα το πλήρες πιστοποιητικό γεννήσεως του Ομπάμα, όπως εξήγησε ο διευθυντής επικοινωνίας της προεδρίας Νταν Πφάιφερ.

"Πρέπει να πω ότι τα δυόμισι χρόνια που πέρασαν παρακολουθούσα (αυτή τη διαμάχη) με δυσπιστία, ο τρόπος με τον οποίο συνεχίστηκε με μπερδεύει", παραδέχθηκε σήμερα ο Ομπάμα.

Από τη μεριά του ο Τραμπ δήλωσε ότι εξαιτίας του ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πλήρες πιστοποιητικό γεννήσεων του Ομπάμα και περηφανεύτηκε ότι "κατάφερε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει". Πάντως σε συνέντευξη που παραχώρησε ο μεγιστάνας αρνήθηκε να σχολιάσει αν το πιστοποιητικό που παρουσιάστηκε είναι αυθεντικό.

"Θέλω να του ρίξω μία ματιά, όμως ελπίζω να είναι αυθεντικό ώστε να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα", επεσήμανε εκτιμώντας ότι ο Ομπάμα "θα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό".

Πάντως ακόμη και ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να αμφιβάλλει ότι θα σταματήσει η διαμάχη. "Γνωρίζω ότι θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι για τους οποίους, ό,τι και να δημοσιοποιήσουμε, αυτό το ερώτημα δεν θα απαντηθεί ποτέ".

Προβολές: 385  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Πίσω ]


  • Συνταγές

Δημοσίευση Δίαιτα: Τα έξι λάθη που δεν πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά


Οι διάφορες δίαιτες εστιάζουν συνήθως στον περιορισμό των θερμίδων και την αποφυγή συγκεκριμένων τροφών που δεν βοηθούν στο να χάσουμε κιλά και βάρος. Πολλές φορές όμως οι δίαιτες ξεχνούν να σημειώνουν ορισμένα πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση ή επιτάχυνση του μεταβολισμού μας. Ιδού τα συνηθήστερα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλά.

Δεν τρώτε αρκετά γαλακτοκομικά
Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη διατήρησ ...

Προβολές: 18157  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!


Η δίαιτα της NASA είναι ουσιαστικά μια χημική δίαιτα. Λέγεται έτσι γιατί δίνει απώλεια βάρους μεγαλύτερη των 4 κιλών κάθε βδομάδα. Ουσιαστικά με τη δίαιτα αυτή χάνεις κιλά, γιατί υποβάλλεις τον οργανισμό σου σε χημικά σοκ. Εκεί που είχες συνηθίσει τα τηγανητά και τα ροφήματα με πολλές θερμίδες, τα χάνεις και έτσι επέρχεται το σοκ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις, να επιταχύνεται ο μεταβολισμός και τέλος η απώλεια κιλών.

Αν ακολουθήσετε ...

Προβολές: 15594  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Οι δέκα τροφές για μείωση βάρους και καύση λίπους


Μήλα
Τα μήλα είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα και μάλιστα που πρέπει να τρώτε καθημερινά. Κι αυτό γιατί κάθε μήλο περιέχει 5 γραμμάρια ινών, αλλά και πηκτίνη η οποία είναι ένα φυσικό στοιχείο καύσης λίπους. Τα μήλα δεν έχουν πολύ ζάχαρη ή θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό σνακ για ισορροπημένη διατροφή για καύσεις και απώλεια βάρους.

Γιαούρτι
Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το γιαούρτι είναι το τέλειο σνακ για οποιαδήπο ...

Προβολές: 15443  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Συμφωνία αμέσως αλλιώς... GAME OVER


Τον κώδωνα του κινδύνου στη νέα κυβέρνηση κρούει το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, καλώντας την να λάβει τις αποφάσεις της «το ταχύτερο δυνατό».

«Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα και η απόπειρα της κυβέρνησης της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές τον Οκτώβρι ...

Προβολές: 20676  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Ριψοκίνδυνη στρατηγική στην τελική ευθεία προς τις κάλπες


Πυκνή, πλήρης γεγονότων, η μικρή προεκλογική περίοδος εισέρχεται στην τελική της φάση, όπως ακριβώς ξεκίνησε: με την οικονομία στο κέντρο της αντιπαράθεσης των κομμάτων σε ένα περιβάλλον φόβων και ανησυχιών για την επόμενη μέρα. Οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονται από την αρχή της προεκλογικής περιόδου από δυσμενείς ειδήσεις, πληροφορίες και φήμες για την εξέλιξη της οικονομίας, για τους κινδύνους και τις απειλές που την καταδιώκουν, για τις καταθέσ ...

Προβολές: 17369  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Καθολικές Ανακοινώσεις

Δημοσίευση κάντο γνωστό!!!


Μια νέα ενότητα προστέθηκε στην Αρχική σελίδα και την αρχική σελίδα του Forum. Ο τίτλος της "Αυτό το ήξερες;" βοηθείστε όλοι να την εμπλουτίσουμε με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο.

Αν η καταχώρηση που θα κάνετε είναι σύν ...

Προβολές: 10755  •  Σχόλια: 0  •  Δημιουργία απάντησης [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Ποιος είναι online;
  • Συνολικά υπάρχουν 27 μέλη σε σύνδεση: 0 εγγεγραμμένα, 0 με απόκρυψη και 27 επισκέπτες (με βάση τα μέλη που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά)
    Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1204 την Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:16





  • Ρολόι

  • Board online Time
  • Online since: Σάβ 27. Ιουν 2009 for 17 Years 1 Month and 11 Days


  • Αναζήτηση

  • Κορυφαίος Συντάκτης

  • Νεότερα μέλη

  •  Η Ομάδα μας

  •  Γενέθλια

  • Στυλ Ιστοσελίδας


  • Ο Σύνδεσμος μας
  • Μη διστάσετε να συνδεθείτε με www.pontiki.gr . Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο HTML:

    HTML:


    BBCode:


  • Ποιος ήταν εδώ;
  • Συνολικά υπήρχαν 662 χρήστες συνδεμένοιLFWWH_STATS_SEPARATOR 0 εγγεγραμμένοι, 1 με απόκρυψη, 3 bots και 658 επισκέπτες (με βάση τους ενεργούς χρήστες τις τελευταίες 24 ώρες)
    Περισσότεροι χρήστες σε σύνδεση 9865 μεταξύ Τετ. 29 Οκτ. 2025 και Πέμ. 30 Οκτ. 2025


  • Όνομα μέλους:


    Κωδικός:


    Θυμήσου με

    Εγγραφή!


  • Ημερολόγιο
  • Αυγ. 2026
    Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
    1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31

  • Φίλοι
  • Συνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Συνδεμένους

    Αποσυνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Αποσυνδεμένους

  • Η ομάδα

  • Τυχαίο Μέλος

  • Σύνδεση:Δευ 13 Ιούλ 2009, 16:51
    Αναρτήσεις:0

  • Δημοσκόπιση
  • Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;

    Είναι Πολύ καλή

    87%
    Είναι Καλή

    7%
    Είναι Μέτρια

    7%
    Ειναι Κακή

    Δεν υπάρχουν ψήφοι
    Είναι Χάλια

    Δεν υπάρχουν ψήφοι

    Σύνολο ψήφων : 15

    Προβολή θέματος


  • Στατιστικά
  • Σύνολα
    Συνολικές δημοσιεύσεις 7031
    Σύνολο θεμάτων 6813
    Σύνολο Ανακοινώσεων: 1
    Σύνολο Σημειώσεων: 33
    Σύνολο Συνημμένα: 3

    Θέματα ανά ημέρα: 1
    Δημοσιεύσεις ανά ημέρα: 1
    Χρήστες ανά ημέρα: 0
    Θέματα ανά χρήστη: 6
    Δημοσιεύσεις ανά χρήστη: 7
    Δημοσιεύσεις ανά θέμα: 1

    Σύνολο μελών 1075
    Το νεότερο μέλος μας EYTYXIA

  • Τελευταία bots
  • Semrush [Bot]
    Παρ 07 Αύγ 2026, 17:37