Προσπάθησε να περάσει ηρωϊνη στην Ελλάδα
Σάββατο, 26 Σεπ 2009
Ένα κιλό και 800 γραμμάρια ηρωίνης εντόπισαν και κατέσχεσαν οι τελωνειακοί υπάλληλοι της Σάμου, στη βαλίτσα 19χρονου Εσθονού...Ο νεαρός Λομπόβ Ντανιίλ είχε τοποθετήσει μια πλάκα ηρωίνης 1,8 κιλών στον πάτο της βαλίτσας του και την κόλλησε με ύφασμα και βενζινόκολλα, ώστε σε περίπτωση που θα υπήρχε εκπαιδευμένος σκύλος, να μη μπορεί να εντοπίσει το ναρκωτικό. Έτσι, πέρασε από το τελωνείο της Τουρκίας και μόλις έφθασε στο ελληνικό νησί με το πλοίο, που εκτελεί το δρομολόγιο Κουσάντασι - Σάμο, εντοπίστηκε από τους ντόπιους τελωνειακούς.
Όπως ομολόγησε ο ίδιος, είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για να φύγει από τη Σάμο για την Αθήνα, όπου θα του δινόντουσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πού θα παράδιδε τα ναρκωτικά.
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Ο Απόστολος Παύλος είπε για τους Κρητικούς: «Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί» («Οι Κρητικοί είναι πάντοτε ψεύτες, κακά και ανήμερα θηρία και αχόρταστες κοιλιές») [«Προς Τίτον επιστολή», Α΄12]
" Προσπάθησε να περάσει ηρωϊνη στην Ελλάδα "
Συντονιστές: Airetikos, Agrafos
