• Το Γνωρίζατε;
  • Με την ονομασία «Μάχη της Καμήλας» έμεινε στην ιστορία η ενδοαραβική σύγκρουση στη Βασόρα, το 656 μ.Χ. Ο λόγος; Στη μάχη αυτή σκοτώθηκαν και οι 70 άντρες που κράτησαν διαδοχικά τα χαλινάρια της καμήλας, στην οποία επέβαινε η χήρα του Μωάμεθ, Αϊσά.

Εξαίρεση ξενοδοχείων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών από το νέο τέλος εξετάζει το υπ. Οικονομικών

Συντονιστής: Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

Εξαίρεση ξενοδοχείων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών από το νέο τέλος εξετάζει το υπ. Οικονομικών

Δημοσίευση από Airetikos »


Την εξαίρεση των ξενοδοχείων, των βιοτεχνιών και των βιομηχανιών από την καταβολή του νέου τέλους ακινήτων, φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Οι τελικές αποφάσεις θα φανούν σήμερα κατά την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

Την Πέμπτη, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής επί του νομοσχεδίου για την εποπτεία των τραπεζών, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. κ. Βενιζέλος συμφώνησε με την επισήμανση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσου Αλευρά, ότι «ένα υψηλό τέλος σε επαγγελματικούς χώρους, όπως τα ξενοδοχεία, μπορεί να είναι η καταστροφή τους» και χαρακτήρισε «λογικό» το ενδεχόμενο να απαλλαγούν».

Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «αυτό θα το δούμε μέσα από τη συζήτηση».

Επιστροφή στο “Οικονομία”