• Το Γνωρίζατε;
  • Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση «Φου-Γκο» είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον!

Μπροκ: Ανεύθυνη η στάση Σαμαρά

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Arxontas
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06

Μπροκ: Ανεύθυνη η στάση Σαμαρά

Δημοσίευση από Arxontas »


Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μία κυβέρνηση συνεργασίας απευθύνει ο Έλμαρ Μπροκ, Γερμανός Ευρωβουλευτής με τους Χριστιανοδημοκράτες, συντονιστής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομματος για την εξωτερική πολιτική.

«Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, καλώντας τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει πλήρως το πακέτο στήριξης για την Αθήνα.

«Δεν υπάρχει τίποτε πλέον προς διαπραγμάτευση» είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας «πως δεν είναι ώρα για κομματικό πόλεμο χαρακωμάτων».

Επιστροφή στο “Διεθνή”