Mετά από 8 χρόνια λειτουργίας, το LinkedIn έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες.Το LinkedIn, το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες και αναζήτηση εργασίας, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2003, και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχε την επιτυχία που είχε το Facebook, όμως σιγά σιγά κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου.
Η εταιρεία, ανακοίνωσε οτι πλέον τα μέλη του δικτύου αυξάνονται με ρυθμό περίπου ένα εκατομμύριο τη βδομάδα με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης να σημειώνονται στη Βραζιλία και το Μεξικό όμως παρά την τόσο μεγάλη αύξηση των μελών του, η επισκεψιμότητα του site δεν πάει και τόσο καλά.
Τέλος κυκλοφορούν διάφορες φήμες, που θέλουν την εταιρεία να προχωράει σύντομα σε δημόσια εγγραφή.
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Οι Έλληνες, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι οι μοναδικοί ευρωπαίοι που τηρούν ευλαβικά την συνήθεια του μεσημεριανού ύπνου. Αυτό έχει ως συνέπεια να πέφτει η αρτηριακή πίεση και να μην έχουν πρόβλημα καρδιάς.
100 εκατομμύρια χρήστες για το LinkedIn!
Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos