• Το Γνωρίζατε;
  • Δεν ήταν λίγοι οι φρενοβλαβείς που έφτασαν σε ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα, κατά το παρελθόν. Κάποιοι απ' αυτούς, όμως, σίγουρα ξεχώρισαν: Ο Σερ Γουίλιαμ Έρσκιν, ένας από τους διοικητές στον πόλεμο της Ισπανικής Χερσονήσου (1808-9) είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό άσυλο. Αργότερα, αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα παράθυρο. Ο Πρώσος Μπλούχερ πίστευε πως είχε μείνει έγκυος από έναν ελέφαντα, ενώ ο αμερικανός στρατηγός των Βορείων Ρίτσαρντ Ίγουελ νόμιζε πως είναι πουλί και προσπαθούσε να τσιμπήσει το φαγητό του με τη μύτη.

Αναδιάρθρωση και... γρήγορα βλέπει δημοσκόπηση του Reuters

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Αναδιάρθρωση και... γρήγορα βλέπει δημοσκόπηση του Reuters

Δημοσίευση από Agrafos »


Αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πιθανόν και μέχρι τα τέλη της χρονιάς, προβλέπει η συντριπτική πλειονότητα των επενδυτών και οικονομολόγων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Οι επενδυτές εκτιμούν μάλιστα ότι η χώρα θα αποπληρώσει λιγότερο από το μισό του χρέους της.

Συγκεκριμένα, από τους 28 οικονομολόγους και τους 15 διαχειριστές κεφαλαίων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, μόλις τρεις δήλωσαν ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί η αναδιάρθρωση.

Το 80% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση ανέφερε ότι η αναδιάρθρωση δεν θα ανακοινωθεί πριν τον Οκτώβριο του 2011, ενώ οι μισοί περίπου την τοποθετούν χρονικά σε τουλάχιστον ένα χρόνο από σήμερα.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”