• Το Γνωρίζατε;
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο, λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών!

" Στους 240 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες "

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

" Στους 240 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες "

Δημοσίευση από vero »


Στους 240 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες

Τετάρτη, 30 Σεπ 2009

Τουλάχιστον 240 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 37 αγνοούνται από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε...στις Φιλιππίνες ο τυφώνας Κετσάνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.
Σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι επλήγησαν από τον κατακλυσμό στη Μανίλα και στις βόρειες επαρχίες. Περισσότεροι από 370.000 από αυτούς αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε άθλια κέντρα συγκέντρωσης, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Συντονισμού Καταστροφών.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”