• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας!

Το ΙΚΑ θα διεκδικήσει εισφορές κατά την τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

Το ΙΚΑ θα διεκδικήσει εισφορές κατά την τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Δημοσίευση από Airetikos »


Υπέρ του αιτήματος της ΓΣΕΕ, για την καταβολή των ενσήμων στο ΙΚΑ από τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στο πλαίσιο της τακτοποίησης, τάχθηκε σήμερα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το ΙΚΑ θα διεκδικήσει «μέρος των απαιτήσεων του από τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών».

Την περασμένη Τρίτη, η ΓΣΕΕ, με επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ζήτησε να εμπεριέχεται στην προωθούμενη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων η καταβολή του υποχρεωτικού αριθμού ενσήμων στο ΙΚΑ.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”