• Το Γνωρίζατε;
  • Δεν ήταν λίγοι οι φρενοβλαβείς που έφτασαν σε ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα, κατά το παρελθόν. Κάποιοι απ' αυτούς, όμως, σίγουρα ξεχώρισαν: Ο Σερ Γουίλιαμ Έρσκιν, ένας από τους διοικητές στον πόλεμο της Ισπανικής Χερσονήσου (1808-9) είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό άσυλο. Αργότερα, αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα παράθυρο. Ο Πρώσος Μπλούχερ πίστευε πως είχε μείνει έγκυος από έναν ελέφαντα, ενώ ο αμερικανός στρατηγός των Βορείων Ρίτσαρντ Ίγουελ νόμιζε πως είναι πουλί και προσπαθούσε να τσιμπήσει το φαγητό του με τη μύτη.

Η 3μερη πλάκα έλαβε τέλος

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Η 3μερη πλάκα έλαβε τέλος

Δημοσίευση από Agrafos »


Η άνευ ουσίας πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επέμβαση στην ΕΡΤ (!!!) έληξε με νίκη της κυβέρνησης καθώς καταψηφίστηκε. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις η συζήτηση ήταν ήπια και χωρίς ακρότητες.

Στα «νέα» που προέκυψαν είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της τετραετίας (2016), και ότι η Ελλάδα επιτέλους προς το τέλος του 2014 θα ξαναβγεί στις αγορές. Το θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι διεγράφη η κ.Τσάκρη από το ΠΑΣΟΚ.

Σε φιάσκο κατέληξε και η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε οργανώσει έξω από το κοινοβούλιο καθώς ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος από τον προσδοκώμενο. Χαρακτηριστικό ήταν ότι η ομιλία στο «πλήθος» του κ.Τσίπρα που είχε προγραμματιστεί... δεν έγινε.

Έτσι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της πρότασης μομφής (που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε) είναι: 153 ΟΧΙ, 124 ΝΑΙ, 17 ΠΑΡΩΝ.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”