• Το Γνωρίζατε;
  • Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού.

Σε εξέλιξη η έρευνα για μεγαλοφειλέτες δημοσίου

Συντονιστής: Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

Σε εξέλιξη η έρευνα για μεγαλοφειλέτες δημοσίου

Δημοσίευση από Airetikos »


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη η έρευνα που αφορά τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός με νέο αίτημα που απέστειλε στην ΔΟΥ Κηφισιάς, όπου ανήκουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, και στη ΦΑΕΕ όπου ανήκουν οι ανώνυμες εταιρείες,ζητεί να του αποσταλεί λίστα για τους οφειλέτες ποσών άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στόχος του νέου αιτήματος από τον κ. Πεπόνη είναι η διασταύρωση των στοιχείων των μεγαλοοφειλετών που περιέχονται στη λίστα του υπουργείου Οικονομικών και η επικαιροποίηση των στοιχείων.

Αφού ο εισαγγελικός λειτουργός μελετήσει και τα νέα στοιχεία θα κρίνει τις περιπτώσεις για τις οποίες θα πρέπει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Επιστροφή στο “Οικονομία”